Hakkımızda

Matmetal Çelik Çelik Mamülleri Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. İzmir / Türkiye 'de kurulan ve paslanmaz çelik ve özel alaşımlı çelikler üzerinde uzmanlaşmış bir şirkettir.

Yüksek kaliteli ürünleri ile eş zamanlı müşteri talebini karşılamak için, şirket paslanmaz çelik levha, rulo, sac, çubuk, boru, profil ve boru bağlantı parçalarını yüksek bir stokla tutmaktadır.Müşteri talebi doğrultusunda ürünlerin siparişlerini teslim zamanında sağlamak için düzenli olarak Avrupa'daki ana paslanmaz çelik üreticilerine 1. sınıf ve sertifikalı paslanmaz ara mamul imal edilmek üzere sipariş açar.

Şirketimiz 1994 yılında İzmir’de Onursal Başkanı Dipl.İng. Ziya Gülçağ başkanlığında kurulmuştur. Kurucusu, 40 yılı aşan paslanmaz çelik ithalatı tecrübesini, yeni kuşak temsilcilerin enerjisi ile birleştirerek, şirketi bu günlere beraberce getirmişlerdir.
Ticari faaliyetlerine, yıllar içinde Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde kapalı alanı 4000 m² olan bir çelik servis merkezini kurarak, bünyesine katmış ve ISO 9001 kalite yönetim sistemini almıştır.
Merkezi I. Sanayi Sitesinde bulunan şirketimiz, paslanmaz çelik sac, rulo sac, dikişli-dikişsiz boru, profil, h9 ve H11 toleransında çubuk, lama, kare ve fittingsleri, ASTM standardında 304, 304-L, 303, 316, 316-L, 316-Ti, 430, 309 S, 310 S, 321 kalite, SERTİFİKALI malzemelerin ithalat ve satışını yapmakta, aynı zamanda Kemalpaşa Org.San. Bölgesinde kurulu fabrikasıyla, müşterilerine; fason makine imalatı, mühendislik servisi ve danışmanlığı, yüksek sac işleme teknolojisine sahip CNC makineleri ile müşterilerinin istek ve arzuları doğrultusunda kesim, büküm ve kaynak hizmetlerini de vermektedir.
Müşteri talepleri doğrultusunda yapılan imalatlar, özellikle paslanmaz çelik sac işleme konusunda, kesim, büküm, kıvrım, delme ve kaynak işleri ile devam etmektedir. Lazer kesim, CNC plazma kesimi, punch pres, giyotin kesim ve abkant kıvrım işlerini profesyonel mühendis, teknik eleman, usta ve işçileri ile istenilen toleranslarla gerçekleştirebilmektedirler.
Şirketin kalite politikası, Güven, Kalite ve Müşteri memnuniyetidir. İthalatını yapmış olduğu tüm ürünlerde, kaliteyi; alırken, satarken ve satış sonrasında denetler hale getirmiştir. Fiyatı ise her zaman piyasa rayiç bedellerin altında tutarak, müşteri devamlılığını sağlamaya yönelik stratejisini korumuştur.